Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Tuesday, September 8, 2009

kambing jantan..


Smlm ayah bagi kite cite kambing jantan.. tajuk die memang pelik.. kte ingat cite budak je.. tapi rupe2 nye cite cinta.. besh sgt..

Cite ni diangkat dari blog yang ditulis sendiri oleh Raditya Dika, tentang kisah hidup Raditya (Raditya Dika) semasa die menjalani pengajian di sebuah universiti di Adelaine, Australia. Dalam ms die bersusah payah menjalani kuliah di negara asing, die jgk mengalami sedikit mslh dlm LDR (long distance relationship) dgn gf die yg kt indonesia.. mcm2 lg la rintangan yg Dika tempuhi.. smpi la die bjaye dlm bidang sgt die minat.. hmm klu nk tau sepenuhnye psl cite ni.. kna la tgk cite die.. kdg2 lawak pun ade..

p/s: ske time gf die majuk n Dika trs blk ke indonesia utk jmp gf ie.. heheh bestnye dpt bf mcm die.. n bile Dika mntk air kt gf die.. comei btl.. hehehe


http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)