Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Wednesday, September 9, 2009

Oh Tuhan selamatkan aku... by Kerang

Esok ada presentation utk keusahawanan dan saye telah buat satu tindakan teramat bijak dgn mengadap blog sehari suntuk.. BAGUS!! http://www.cute-smiley.com ade sape2 nk bg ucapan tahniah?? ye saye tahu sutun ngn penyu mesti tengah mengutuk2 dibelakang mgatakan padan muka sama kerang http://www.cute-smiley.com.. mcm2 rasa pun ade skrg ni.. gembirahttp://www.cute-smiley.com+ gementarhttp://www.cute-smiley.com+nk terkucilhttp://www.cute-smiley.com bile mengingatkan muka serius madam tasneem itu.. dah terbayang ape komen2 yg madam nk bg esk http://www.cute-smiley.com.. setelah mendapat nasihat dr beberapa pihak saye berpendapat saye mesti memperbaiki cara berpakaian dan cara make up.. lagi pun baru beberapa hari lepas praktis make up dgn my roomate http://www.cute-smiley.com.. hehehe.. tp kalau setakat muke lawa(kenyataan palsu) tp bahasa inggeris tunggang langgang(sangat jujur) http://www.cute-smiley.com x guna jugak.. sure kena gelak dgn budak2 yg sllu bt loyar buruk dlm kelas tu (x tau name die sbb die budak junior agknye..)..
okeh.. my adik2 (bagusnye bahasa rojak aku.. ) http://www.cute-smiley.com doakan kakakmu ini supaya berjaya dalam presentation esk ye.. n ayah.. restui anakmu ini.. hihihi





http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)