Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, December 20, 2009

Makna Maaf..

Hari ni da msk hari ketiga utk thn baru.. biase la bile msk tahun baru msti ade azam baru.. azam baru sy.. mcm biase nk jd lebih baik dr dulu and utk thn baru ni sy da memaafkan sume org disisi, depan, belakang, x kire la mane2 pun.. sy maafkan sumenye dan korang tau tak perasaan memaafkan tu terlalu indah.. sebab sy ni bukan la jenis yang mudah memaafkan orang.. kalau setakat cakap mulut memang mudah tapi untuk hati memaafkan orang memang susah.. untuk orang lain maafkan diri hamba yg kerdil ini (tp montel), itu terpulang la..


E'eh.. tiba2 ter'emo' la pulak.. hehe.. itu untuk muhasabah diri sekejap.. sekarang dah 3 minggu sy menjadi pekerja tak bergaji.. sepanjang tu sy da tengok seribu satu macam kerenah orang.. n yg paling penting sy dapat belajar untuk berdepan dan menghormati orang.. hari2 dalam ofis memang boring, tapi bile da kna kerja luar penat macam nak mati.. balik keje kompem tido awal.. Teringat plak kat member2 lain.. macam mane la agaknye keadaan ayah, penyu, tuntung kt sna..


Good luck untuk praktikal korang and utk sipot ngan sutun selamat kembali ke kuliah.. hehe hope korang rajin2 tulis dalam ni.. nak jugak tau cite korang.. nak chatting masing2 bz and klu x bz pun, orang lain plak bz... hope dapat jumpe korang sume lagi.. rindu sumenye..





http://www.emocutez.com

1 comment:

  1. Sabda nabi muhammad saw :
    "org yg paling baek antara 2 org yg bermusuh ialah org yg mula2 memberi salam."

    =)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)