Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Wednesday, December 23, 2009

Bile Suda Bosan

Salam... tora datang lagi!! hehe bkn tora.. tp cik kerang datang lagi.. hari ni memang kerang bosan sangat.. rase macam nak bejoget2 je nak bagi ilang bosan.. tp nampak macam buruk perangai la plak.. hilang keayuanku.. nanti adik sutun da xnak panggil kakak chantek dah.. haha.. yela mane x bosan.. hari2 wat kije yg same je.. pg loji tengok air, balik umah pun nampak air, tgk sungai nampak air, nmpak longkang pun ade air jgk.. heee..mcm da xde keje lain..

http://www.emocutez.com

orang2 kat cni pun satu.. da xde keje lain nak buat ke, da xde tempat best2 nak bawak cik kerang ke.. penat2 kerang pakai lawa2 diorang bawak pg loji je.. bawak la pg shopping ke, makan angin ke, best la jgk...

err.. kejap2. kerang nak ingat balik..

http://www.emocutez.com

laaaa patut la asyik bawak g loji je.. ni kan lembaga air.. adeh.. lupe plak yg kerang tgh kije kt lembaga air.... maap ye akak, abg2 sume.. maafkan la saye, saye ter'mengumpat' tanpa usul periksa..

http://www.emocutez.com

tu la kerang.. merepek lagi.. kan dah ter'mengumpat' orang. x pasal2 dapat dosa free.. adik2, ni kakak chantek nk pesan ni.. jangan la ikut perangai orang yg ske memgumpat tu ek..hehe... ni la kesan drpd kebosanan tahap kronik.. silap2 esok masuk paper 'Seorang pelajar latihan industri koma kerana bosan di tempat kerja'.. hehe boleh kna saman tmpt ni.. eeii x boleh2!! kesian abg2, pakcik2 dgn akak kt cni.. da la diorg baik.. selalu belanje makan, bawak jalan2 naik frontier.. saaayang akak ngn abg2 sume.. hak3..

http://www.emocutez.com


Da la.. da penat merepek.. Kerang, bile bosan ske amik gambo.. saje la nk tunjuk gambo dalam ni.. yela pagi tadi adik sutun puji kerang fotogenik.. kah3 fotogenik ke? haaa itu yg kite x tau! kerang x pandai nk posing lentok2. kalau rase x lawa tulun la jangan kutuk.. ini amaran! ditujukan kpda sipot.. haha.. ok la.. da bosan bace ni ek? yela2 tengok la gamba tu. ha tengok la...














Sume tu gambo mase bosan.. bile muke bosan mood gambo pun bosan jugak la.. len kali.. kerang amik mood x bosan.. tengok la samada kerang nak wat aksi berenang ke, aksi guling2 ke.. haa itu yg kte xtau... hehe.. daaa





http://www.emocutez.com

4 comments:

  1. kn dh bley =P
    hurm. dh xingt dh nk komen apa hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha.. xpe2 len kali blh kumin2 lg.. hihi... cadangan blum ditutup :P

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)