Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Saturday, January 23, 2010

Baby Blog yg Usang

aishhh.. blog aku ni baru lagi.. tp huduh sgt.. bila jalan2 kat blog org rs jeles sangat sebab blog diorg sume cantek2.. hisshhh jeles2...

apa mau buat.. sya budak baru belajar.. tpi nanti kalau aku suda pandai main sma itu code pelik yg memeningkan kepala aku bagi ko baju baru ye blog..

kesian kt blog ni pakai baju buruk je... mesti dia malu kat blog2 lain.. hahaha blog xtau malu, tp aku tau malu.. lalalala.. ada sapa2 nak ajar? hari ni atau esok sifu aku iaitu cikGadis ckp mau shopping sama beli baju utk blog aku ni... kesian blog.. bersabarlah ek...




ps: aku jadi biol plus x center hari ni sbb perkara yg begitu menyentap ati.. kui3.. sapa yang baca ni klu rasa bosan bleh bagi luku kepala aku seliang http://www.emocutez.comsebab tulis entry ntah pape.. hak3









http://www.emocutez.com



2 comments:

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)