Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Saturday, January 23, 2010

Baju Baru..

Blog ku ini sudah pakai baju baru..
walaupun x cantek tp kira ok la sebab da lain..
xde la jemu asyik tengok yang lama..
niat di hati nak tukar classic..

tapi.. kemalasan mengatasi segala-galanya...

Nak sangat cari layout yang cantek2..
xpe la.. pakai gini sudah la..

nanti cantek2 sangat ramai pulak yang terpikat.. hehehe...
nanti bila aku sudah pandai dan kerajinan yang tinggi sampai langit ke tujuh (boleh ke sampai tu) baru la aku buat kasi cantek, cun melecun..

bukan setakat baju, maskara, eyeshadow, lipstick pun aku pakaikan jugak.. hehehe...

elok2 pulak layout ni warna pink dengan hitam..
memang cun sangat la kena dengan fav kaler aku.. nge3..







http://www.emocutez.com




2 comments:

  1. ok la tu... bg sy lgpn kan ni blog awk? jd ape2 pun ok jer... pakai guni pun ok je klu x pakai ape2 lagi ok! hahahahha ops! hehehe

    ReplyDelete
  2. haha.. ok la drpda xda lnsg ye x??

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)