Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Saturday, January 30, 2010

Help me!!

Mcm mna ni.. knp x boleh tgk follower ni.. bkn setakat kt page aku ni, kt blog orang lain pun x dapat tengok.. mcm mana ni.. mcm mana aku nk follow orang.. da tgk kt google.. ade yg ckp kna clear cache.. aku dh buat tp xde perubahan.. slma ni aku pkai mozilla, bla bkk kt i.e dgn chrome ttp xde jgk.. da byk kali add n remove gadget and da try delete and edit html blk.. tp masih x bleh.. ada sesiapa yg blh bantu.. tulun.. hamba ini sudahlah cetek ilmu psl menda2 ni semua..

5 comments:

  1. follow trus dr dashboard x bley??

    oh clear tu pnh buat dlu masa x dpt sign in langsung..pegi cari dlm my computer..ada clear cookies (tp x sure lah huhuhu T_T)

    last2 sy buat scandisc bg clear suma then taraaa ok dh..gud luck yea^^

    p/s: bek tanya bdk laki dowg ni terror bab computer2 ni^^

    ReplyDelete
  2. da clear cookies jgk.. x bleh gak.. tQ ek..nnt try scan disc.. kot2 bleh.. sedang menanti klu2 ade sesapa yg blh membantu.. :)

    ReplyDelete
  3. Salam..

    hu3x.. x tau la pasal nie.. maaf la.. sbnarnyer just nak g tau yg sy dah follow ye!..

    ReplyDelete
  4. Wsalam.. oo ok2.. thanx.. hmm still x dpt settle mslh ni.. :) pape pun thanx

    ReplyDelete
  5. hummm.... hahahha... nice articles,,,, thanks////

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)