Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, February 7, 2010

D`BOMB PHOTO CONTEST

D`BOMB PHOTO CONTEST
Lebih Lanjut.. klik sini


(sorry.. x de gmba sorang yg Da' Bomb)

SAYA RASA PHOTO SAYA PATUT MENANG KERANA saya adalah yang paling cute di situ.. hihi.. Lihatla saya diapit bagaikan seorang ratu yang baru menerima anugerah.. iyaaa memang tepat sekali.. masa ni saya baru sja menerima anugerah.. Cuba perhatikan betul2 anugerah apa itu.. Hihi tengok betul2.. Anugerah Miss Pemalu!! (clap2!! tahniah kepada cik Budak Hitam.. hihi).. Rasanya dalam dunia ni saya adalah satu2nya orang yang berjaya menerima anugerah ini sebanyak dua kali.. satu di matrik dan yang ini di u (bangga2).. Jadi vote for me!! (eceh.. mcm artis popular plak.. ).. sebenarnya anugerah itu sangat tidak tepat diberikan kepada saya kerana saya adalah kontra dengan anugerah tersebut dan sangat tidak malu.. apa2 pun sangat terharu menerima anugerah ini.. dan terima kasih kepada lecturer yg mengundi utk anugerah ini...hihihi


SAYA TAHU CONTEST NI DARI Ieda the Rainbow Princess

4 comments:

  1. hye! aien dh riview.. gud luck ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam..Hi.. :) Pe khabar?
    Wahhh..shy girls lah nie ye..
    Chumel je muke die,ye..Oh!Congrats
    ye dpt anugerah & selepang merah
    menawan tu.. :) Gd Luck ye semoga
    dpt jd pemenang utk contest nie! :)

    ReplyDelete
  3. Wsalam... hehe budak itam ni sentiasa sehat.. shy2 cat ade la.. hehehe... tQ kak.. tapi mcm x sesuaiii (bak kta ogy ahmad daud)... hihi tQ.. :) klu x menang tggu contest akak lg..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)