Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Friday, February 12, 2010

MIETOS LUCKY DRAW

Assalamuaikum & Hai Sume!!

Wuu ada contest lagi.. sebenarnye da lama usha contest ni kt blog kak Ida.. tapi hati belum terusik nak buat.. So.. hari ni saja-saja mau try.. mana la tau ada rezeki kan..




syarat-syarat nya....

#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, silanyatakan referrer anda....
http://www.cute-smiley.com Mesti la kak Ieda.. hihi


#postkan banner atas ni pada entry & sidebar blog dan link kat blog Encik Mietos!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....
http://www.cute-smiley.com Sudah encik!



#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)
http://www.cute-smiley.com Hari ni baru 12 February 2010.. hehe



# 2 hadiah untuk cabutan bertuah & 1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france
@USA
http://www.cute-smiley.com Saya pilih E untuk Eqypt!!



Kepada blogger2 sekalian mari la join selagi masa masih ada.. hiihi.. sempat lagi ni.. mana tau penyertaan last minute anda pulak yang bernasib baik.. Gud Luck sume!!!http://www.cute-smiley.com


5 comments:

  1. ok!!!
    contest approved...
    harap2 bertuah la ek...

    ReplyDelete
  2. hihhi.. tQ akak.. gud Luck jgk utk akak!!

    ReplyDelete
  3. Dh ade pemenang nye dh Cik
    Wani..Xder rezeki kite la
    Wani utk Lucky Drwa nie..
    Xper,kite cube lg utk contest &
    lucky draw yg lain.. :)

    ReplyDelete
  4. owhh ye ek?? xde rezeki la tu.. xpe la kak.. len kali cuba lagi :)

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)