Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Tuesday, February 2, 2010

I miss u, my little bro


Didedikasikan khas buat my little bro

Semalam adik bongsu aku masuk asrama.. die x penah berenggang dengan mak.. kesian mak sampai mimpi2 adik balik..

Aku plak.. rase sunyi sebab da xde geng nak menyanyi melalak2 kat umah.. xde geng nak share lagu.. kt umah die la yang paling rapat dgn aku sebab minat kitorg same.. suke lagu yang same.. die jugak la yang ajar aku dengar lagu2 wali band dgn kangen band..

Tiap2 ari ktorg berebut laptop ni.. die nak download lagu ngn bukak myspace.. aku pulak sibuk nak bukak blog dgn fb.. adik aku x banyak cakap tapi suke menyanyi.. umah pun sunyi sebab x dengar suare die menyanyi..

Kt umah die selalu kena buli sebab die paling kecik.. orang lain yg buli die.. tapi die selalu buli aku.. sebab aku x reti marah.. hihi.. hmm sunyi je umah die xde..

Nasib baik la die duk hostel x jauh sangat.. boleh jugak pegi melawat.. yang aku suke, die x mengharap orang.. sangat pandai berdikari.. jadi x la risau sangat kalau die duk jauh2..

Aku ingat lagi mase adik masuk hospital.. kami semua menangis.. dan aku pulak lansung x boleh tengok muke die.. bile pandang je die mesti menangis.. waktu adik sakit adalah saat yang paling sedih dalam hidup kami.. sebab tu sampai sekarang aku sayang sangat adik aku...



ni la adik aku....

2 comments:

  1. wktu adek akak skit, akak bley ingt smpai skrg...

    dan hari adek akak meninggal pn akak mseh ingt smpai skrg even dh 15thun de prgi.. T_________T wndu adek.

    ReplyDelete
  2. T_T sedihnye.. bersabar la.. semoga roh dia tenang di sana.. syukur sgt adek wani pnjg umur.. syg adek...

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)