Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Monday, February 8, 2010

Spek oh Spek Part II

Ini adalah spek baru aku yg ak citer ari tu.. nampak mcm best je la.. dgr Mr Tokey Kedai tu promote mcm best je kann.. design ala2 jeans la kan.. aku pun da rambang mata.. niat di ati nak amik merah saga tapi satgi terbeliak bijik mata org tgk.. dari jauh da ley kenal aku.. punye la semangat amik td.. aleh2..tengok la sendiri camne ruper spek aku..



Chantek ke?? Sile tengok aku pakai.. huaaa tamau tgk... sgt huduh.. penah tengok power rangers x?? aku rasa da mcm mata power rangers putih.. ni power rangers pki tudung tau.. adeh.. aku rase mata babybob lagi cumil.. huhu.. nak wat cmne kan.. aku yg pilih sendiri.. mak suda pesan.. jgn gatal2.. nanti da x lawa aku xnk pakai pulak.. hoho.. mcm btl plak ape yg mak cakap.. padan muka sama budak degil ini...huhu.. x kesampaian niat mau berlagak.. mau tgk jgk ka?? tgk la.. huduhnyaaaaa...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.......END........

13 comments:

  1. Aku lbh suke spek lama.. nmpk lebih ayu dan sgt berjasa.. :(

    ReplyDelete
  2. ecece.. spek bru nmpk. glamor tueeee!

    akak pn bru wt spek gak. tp bngkai itam pnuh tue jer...

    ReplyDelete
  3. owhh spek old skul ek?? dlu pnh try tapi wani pakai nmpak x lawa.. mcm2 jns spek wani try, yg xde bingkai, kaler biru, kaler emas, old skul, power rangers itam, yg ni power rangers putih plak.. tp rsnye yg itam wani pki skrg ni yg wani plg ske.. yg ni pun btahan plg lame.. da 4 thn da.. syg sgt.. ble tkr lain.. cam buruk je plak.. huhu

    ReplyDelete
  4. bkn2. bkn old skool. bngkai itam pnuh jer.. old skool xssuai dgn mka akk. mcm badot.

    ReplyDelete
  5. hahaha.. badot x pakai spek la kak.. siyes sgt x ske spek ni.. isk3..

    ReplyDelete
  6. salam ziarah..
    hehE..0K apa spek tu..
    nmpak styl0 jew.. ;)

    ReplyDelete
  7. hihi.. sesuai ke muka budak itam ni stylo???

    ReplyDelete
  8. Lawa la,warna ala2 suci gitu.. :)
    Design pun cantik..

    p.s: Pix Wani yg pakai tudung maroon dgn posing besama enchik spongebob tu nmpk mcm iras2 Sharifah Aleya DJ Hot Fm tu la..

    ReplyDelete
  9. hahaa.. suci dalam debu.. debu tu wani la. sal gelap kan.. hihi...

    ye ke?? oo itu mmg kembar aleya.. bkn wani.. hihi (<--dia menipu...)

    ReplyDelete
  10. da ckp kt die kejap td.. alhamdulillah die da insaf da... hihi

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)