Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Saturday, March 20, 2010

Beautiful Blogger Award

Arghh… mata belum mengantuk lagi.. kebosanan.. tadi sibuk melayan tv.. sekarang dah tak mau tido.. tiba-tiba aku teringat award yang Mieran bagi. alamak! aku belum buat lagi.. jadi aku merajinkanlah diri ni buat award tu.. hihihi

Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award

First sekali saya sebagai penerima award ni nak ucapkan terima kasih kat Mieran sebab sudi bg award Beautiful Blogger ni kat saya.. santek ke?? aaa itu yang kite tak tau.. hihihi.. TQ jugak kepada peminat2 saya.. kemenangan ini adalah milik kita bersama.. adoi apekah aku merepek ni? (ini adalah kesan terlebih tido).. ok2 stop merepek. kita teruskan dengan aktiviti seterusnya…

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

Aku sangat malas nak mencari.. tapi kalau tak cari pun takpe kan? aku da dapat award ni.. ade aku kesah?? hahaha sengal betul dak itam ni.. sorry bkn x nak cari tapi aku tak larat...

3. Contact said Blogs and let them know they've won the award

Sebab x cari penerima award.. jadi aku x contact sapa2 pun… hihihi

4. State 7 things about yourself.

- Masa sekolah dulu aku sangat gemuk dan dipanggil debab

- Perut aku sangat sensitif tahap impak maksima.. adeh

- Aku pemalu n pendiam.. tapi bila da lama kenal aku jadi x malu dan x reti diam.. hihihi

- Aku suka tengok cite katun kanak-kanak macam Barney and Friends.. ngeee

- Aku sangat meminati Yusri KRU.. dulu kini dan selamanya.. kenapa ek??

- Aku suka karaoke dengan adik bongsu aku..

-Aku kidal!!

- Aku suka jawab tag n contest

alamak.. terlebih sudah.. xpe la.. aku bagi extra 1

p/s: ini entry orang pemalas yang cuba merajinkan diri.. malangnya malas tu tetap ada.. ngee… nak titon dulu… papai…

7 comments:

  1. budak hitam dah melanggar rules award ni..hu3..x patut2.. :d

    ReplyDelete
  2. hehehe.. x larat nak cari orang... xpe2.. biar budak hitam jadi pemegang award terakhir.. hihi

    ReplyDelete
  3. eh yg contest 2 awk da ranking ke brapa?

    ReplyDelete
  4. award ni di tarik balik..hehehe ptt la era bawak diri...huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahaha.. amboi para ni.. ske2 je nk tarik award tu...

    hahaha.. owhh tidak!! tu bkn slh sy.. hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)