Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, March 21, 2010

Blog terlebih berat??!!


Gambar dipinjam dari sini


Salam semua..Aiyo.. betul ke blog aku sangat berat.. haizzz..
Setelah menimbang, sungguh.. blog aku suda terlebih berat..
Kalau kurang dari 100kb, kiranya blog anda masih dalam berat yang dibenarkan..
Tapi malangnya blog aku suda terlebih 29.75kb!!
Mcm mn ye nk kurangkan berat blog ni??
Nampaknya terpaksa la aku jalankan program diet untuk blog ni.. haha
Tuan blog berdiet, blog pun kena diet jugak.. kesiaaan..


Nak tau macam mana nak check speed blog anda dan secara tak lansung bleh tau berapa berat blog anda?
Anda boleh pergi kat sini untuk semak berat blog anda..
Selamat Mencuba!!!

psstt.. blog aku da diet.. tengok la.. da xde gadget2 lain.. huhu

2 comments:

  1. adoii blog si para pun over weight ni...ngeee

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sila la rancangkn program diet anda.. tp blog para x berat.. cpt je loading

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)