Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Friday, March 5, 2010

Kalut untuk lima minit~~~ sila bangun dari mimpi indah!!!

Tampar pipi sendiri 2-3 kali.. (tampar dengan perlahan)
bukan marah atau geram
tapi mahu sedarkan diri..
Cik Wani sila bangun dari mimpi indah..
Sekarang sudah minggu ke 15...
Logbook sudah pending 2 minggu..
Report baru sekadar conteng2..
Apa nak jadi.. Lagi beberapa minggu lecturer nak datang!!!
Huh baru sekarang nak sedar.. selama ni duk goyang kaki je...

Argghhh tension n bingung...
X ready lagi.. x master lagi pasal tempat ni..
Aku tak mahu present macam budak sekolah...
Setakat cakap kat depan sambil baca kertas di tangan..

Argghhh tension balik!!
Marah pada diri sendiri sebab sungguh menyibuk nak join contest yang macam2
sibuk dengan fb x berfaedah
sibuk dengan blog ni..(blog xpe.. hihiih)

Arghhhh bingung2..
Jerit2 sambil tarik rambut dan terus pengsan...~~~~

3 comments:

  1. alalaaaa....
    relax yang...
    tanak tension tension...
    prepare sekarang and present yang terbaik...
    good luck!

    ReplyDelete
  2. huhuhu... penyakit kalut suda datang.. huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)