Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Monday, March 29, 2010

Top Blogger Award!!!

Salam Semua... hari yang ceria!!!
Ceria la sangat kan?? hihi.. Budak Hitam ni kena la ceria2 jugak sebab baru dapat award kan.. 1st skali Budak Hitam nak ucap time kasih kpd Si Para Para dan Đ╝AkU_BeBaS_BerFiKiRĐ╝ sebab bagi award ni kat Budak Hitam..


Top Blogger 2010!!
Sebenarnye blog ni tak la top pun.. ye la.. follower pun x sampai seratus.. setakat ni traffic pun x pernah jam lagi.. hihi.. tapi orang da bagi kan.. bak kata pepatah "kecik tapak tangan, sebesar lautan ku tadahkan.."

Ok, basically this is what the regulations are:

# Thank & link the person that gave you the award.


# Pass this award onto 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
# Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.


The 12 top bloggers are:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Disebabkan saya bermurah hati jadi saya memberikan award ini kepada sesiapa yang membaca entry ini.. (sebenarnye malas .. ) hehe

Sudilah kiranya menerima hadiah dari saya ini.. peace!!



No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)