Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Tuesday, April 13, 2010

Setiap komen akan mendapat ganjaran!!

Salam semua... Salam 1 Malaysia..
Blog ni baru diubah suai.. bak kata orang baru berubah wajah.. tapi takde la sampai buat plastic surgery plak..
Sebenarnya.. tuan rumah sendiri tengah pening.. tengok blog serabut ni bertambah pening.. dengan masa tak cukup..
Buat kerja tergesa-gesa.. macam ni la jadinya..
Jadi sy harapkan bantuan anda semua untuk tinggalkan komen..
Tak kisah la yang tak elok ke apa.. asalkan yang membina dan yang berkaitan pasal blog ni je tau.. i tak suka gosip2 pasal jiran sebelah.. hihihi..
Komen2 anda amatlah dihargai dan berguna untuk membantu saya mengubah wajah baru blog ni..
Dan setiap komen yang disumbangkan akan diberi ganjaran RM1 juta.. hoho gurau jer.. mati la sy kalau sorang pun komen memang tak termampu nak bayar.. cuma ucapan terima kasih yang mampu sy berikan dan sy sangat2 menghargai sokongan anda.. (apsal rasa mcm tengah wat speech??.. LOL!)
Ok la semua.. kerja sedang menanti, report memanggil2, doakan sy habis praktikal dengan selamat.. huhu.. isk3.. sedih nak tinggalkan blog dan korang semua.. isk3.. tataa semua.. jangan nakal2 tau dan jangan lupa tinggalkan komen ye.. nak hentam pun takpe.. i redha.. ahak

10 comments:

  1. layout da lawa...
    tapi ada masalah cikit nak baca entry sebab kurang jelas ngn keadaan warna n saiz tulisan...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tQ ye.. da tkr main background.. skrg da blh bc kan? ^_^
    ssh btl nk cr background putih yg kosong

    ReplyDelete
  3. otey qasih nadira.. tQ yer.. hehee xde sapa2 nk hentam blog ni ke?

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..
    wAaa..
    naik umah baru tak jemput orang ;)
    hehE..Tahniah yer..da cantik da nie, l0ading pun da laju..tapi boleh tak tak payah letak word verification untuk drop c0mment ni? kdg2 masalah jg..

    p/s: beria k0men ingatkan dapat RM1juta..

    ReplyDelete
  5. hahaha.. baru igt nk g jemput.. tgk2 da dtg dulu.. hehe..

    owh x pasan lak ada menda tu.. hihi.. xpe2.. blh diselesaikan.. :D

    p/s: terima la sejuta terima kasih dr sy

    ReplyDelete
  6. hehe.. dah lawa dah ni..
    cute je.. kongsi2 la cane nk make up blog.. hehe...

    ReplyDelete
  7. tQ.. huhu biase2 je.. xde cr special.. rsnya umizue lg pakar bab edit2 blog ni.. hihi

    ReplyDelete
  8. hehhe...tkot org lain bosan tgk pink..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)