Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Friday, April 23, 2010

Tag by Cik Windi

Setelah beberapa lama tak ditag.. akhirnya aku ditag juga.. hoho.. tQ Cik Windi kerana mengetag Budak Hitam.. haha.. katanya blog LBH ni creative ( erkk nak perasan jap.. agagaga), lagi katanya penulis blog ni peramah dan cantik (perasan lagi.. tlg kejut aku spya bangun dari mimpi!! hahaha)… sebenarnye aku pun da kempunan nak wat tag ni.. yela.. aktiviti asyik terbatas je.. lepas je presentation semalam rs bebas sangat.. Lihatlah dunia!! aku telah bebas.. hohoho

Ok2.. stop it! aku ni kalau dapat merepek meraban memang boleh dapat A++ la.. jum tengok apa yang Cik Windi tag kat aku…

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Oh my… gambar kelapan ni folder gambar adik aku.. nak bukak ke x? pikir punye pikir.. aku abaikan folder dia.. kang dituduh mencabuli hak privacy dia plak kan.. so folder yang selepasnya di consider folder ke 8 aku.. aku pun bukak folder tu.. nah.. ni gamba yang kuar..

Picture 977

Nah! tengok la puas2 aku yang cun ni.. (sila abaikan lobang hidung ku.. ngeee)

Ni gambar aku dengan anak angkat kepada sedara aku.. comei kan?? nama dia Afiq.. bijak sangat.. aku rasa semua orang sayang dia.. dia ni jenis tak kacau orang.. ska wat hal sendiri.. tapi orang yang ska kacau dia.. gamba ni masa kat masjid.. masa majlis nikah aku mak sedara aku.. aku terpaksa dukung dia sebab dia terlalu excited masuk masjid tu.. siap berlari2 sambil jerit.. “Tempat ini Afiq yang punya!!”.. okeyh aku tipu. agagagaga.. tapi memang dia excited masuk masjid tu.. hihihi.. Afiq2… haaa satu benda yang aku ingat pasal dia ni.. kalau aku cakap nak salam dia, habis semua orang dalam umah tu pun dia pergi salam.. memangggg comeiii cam aku!!!

Ok sekarang sampai la tugas aku menangkap mangsa2 TAG yang seterusnya. hehehe… jum kita lihat siapa yang kenaaaa!!

Jeng3!!!

Keju

Ermm.. aku tak kenal sangat tapi.. nama keju tu cam bestt.. heheh.. so aku pilih dia sebagai mangsa pertama..

Ellis

Budak comei ni la yang tolong aku ubah blog ni serba sikit… tQ yer.. entry2 dia pun best2.. sbb tu aku ska bjalan ke blog dia..

Ckin

Dia salah sorang teman wanita aku.. cam pelik je bunyinye.. kawan aku laaaa…. dia baru lagi dalam industri blogging ni… heheh mcm artis lak.. so I nak bagi kerja sket kat u okeyhh…

Hans

Dia ni salah seorang blogger yang hebat jugak.. x caya baca entry2 dia.. tapi yang buat aku ingat pasal dia sebab gamba shah rukh khan kt page dia tu… I ska SRK masa zaman2 kegemilangan dia…

Am

Ermm apa nak cakap sal dia ni ek.. rasanya penulis baru jugak dalam industri blog ni.. hahaha.. ok la.. bagi peluang kat pelapis2 baru.. heheh

Lelaki Bulan

Hehehe.. ni salah seorang idola aku.. memang ska panggil dengan nama lelaki bulan ni.. nampak cam romeo sket.. agagaga…

Kasih

Ermm blogger ni pun aku baru kenal.. agaknya dia ska kaler merah.. cantek blog dia dengan kaler merah tu.. hehehe

Para

Mungkin sekarang Para tangah busy.. tapi xpe.. sy tag awak jugak ek… tak kira!!


hehehe.. ok da settle.. kepada yang di tag, sila buat yer…

9 comments:

  1. salam ziarah..
    mmG c0mey! bukan kamu laa..budak Afiq tu..hehE.. ;)
    wawAaa..ada r0me0 la kat cni..ley brkenalan nie..huhu..
    nyway da ley aktif balik la yer?

    ReplyDelete
  2. hahahaha... yg tlg dukung pun kna comei jgk.. hihi..
    a'aa ade romeo.. sy tlg promote.. ad sesapa nk knl lg??
    yup da blh aktif.. hehe.. report pun da settle.. nk join cntst lg.. ad entry yg blum siap lg.. huhu byk tertangguh..

    ReplyDelete
  3. hahahha
    walaupun rupamu tidak ku kenal namun lobang hidungmu tetap menjadi pojaan hatiku
    hahahaha

    sorry la den xsuka buat tag
    malas maaa
    tapi jgnlah puji den sangat
    hahaha
    den blogger biasa2 jer
    tak hebat mana pun

    ReplyDelete
  4. jd pojaan ek.. lobang idung mahal tu.. hidung hindustan org cakap.. ngee

    xpe2.. tiada paksaan.. lau x, nk tls paksaan kt entry tu.. tp ade instinct mengatakn cam ade org xnk bt.. hahaha

    tu pujian ikhlas dr hati.. bkn nk kipas2 tau

    ReplyDelete
  5. hehe chumelnya si afiq tu...muka iras iras cm budak hitam jer..hehe

    nanti ada masa sya buat..skrng baru sampai kat kuaters kat tempat kerja..hari ni cuti..cuti malas..haha penat dan memenatkan....




    jom pg pasar malam....lapaq..hehe

    ReplyDelete
  6. ade iras2? klu ckp tu ank sy, agk2 org pcaya x?
    tp sy xde mata bolat mcm de.. tu yg jeles tu.. mata sy sepet..
    xpe2.. bla2 pun bleh bt.. simpan je dlu..
    nk kirim bole??

    ReplyDelete
  7. err semua yg awk kirim tu saya dah makan habis..hehe awk ni msti suka tgk cerita cina kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. isk3.. sampai ati abeskan.. yup.. mst la ska.. ska tgk cte kungfu.. xpun cite polis cam cite jacky chan

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)