Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, May 23, 2010

Apabila AF8 Menutup Tirai, Imam Muda pulak Membuka Tirai…


Tamat sudah akademi fantasia musim ke 8.. Dan yang penting keputusannya aku berpuas hati.. mesti la.. si Kacak Shahir menang.. masa aku tengok dia menyanyi aku terbayang gaya Jamal Abdillah menyanyi.. bukan suara ye, tapi gaya.. suara Shahir memang ori.. baik punyeee….

Berpuas hati dengan peserta final, tapi aku tengok hos dia agak kelam kabut.. kalau iye pun nak kejar masa, jangan la nampak sangat kelam kabut.. masa nak umumkan pemenang punnampak sangat kelam kabut.. sama macam masa nak buat kejutan AF Masuk.. sampaikan kejutan dah tak jadi kejutan.. diorang dah spoilkan awal-awal.. takpe la kan.. lagipun diorang baru lagi.. aku boleh bayangkan macam mana Aznil dan AC MIzal control kalau keadaan yang sama berlaku…

Bila AF menutup tirai.. Imam Muda(IM) pulak menyusul.. haha keluarga aku memang suka dengan program realiti tapi hanya terbitan astro.. yang lain-lain kitorang tak ikut.. bila Imam Muda start, ayah aku la yang paling melekat kat tv nanti, macam masa Akademi Quran bersiaran dulu.. sampai nak keluar time ada program AQ tu memang tak boleh..Ni pun da asyik tanye bila IM nak start.. aku pun tak sabar nak tengok macam mana la program tu.. Encik Lelaki Bulan tak masuk ke?

Notakaki: Apehal aku jadi pengkritik hari ni tak tau la.. hehe.. terpengaruh dengan Adlin agaknye.. haha, kelakar aku tengok Adlin masa Sarimah bacakan kad hari jadi dari isteri dia. romantik sungguh diorang…

3 comments:

  1. Saya pun ternanti-nanti gak imam muda tu...ni...asyik2 hiburan ja....af8 tu saya tak engok...anak2 ngan isteri serta pembantu rumah ja yg minat sangat...pa2pun hidup MU....hehehee...

    ReplyDelete
  2. hahaha.. mcm x berkait je MU 2.. hihi

    yup.. rsnya Imam Muda ni x sma dgn prgram realiti lain.. yg pntg bkn undi SMS.. hahaha

    ReplyDelete
  3. IMAM MUDA ke, AF ke, sama saja, IMAM MUDA mengeksploitasi lelaki muslim. Nasib baik taknah tgk rancangan realiti itu sebab dorang semua sibuk layan bola Piala Dunia 2010.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)