Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Monday, May 17, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan

Assalamualaikum semua.. kalau sebelum ni BH buat contest senyuman paling tak ikhlas di dunia.. sekarang BH join senyuman paling menawan by miss chentazetty... haha.. walaupun tahu senyuman BH tak semenawan mana, tapi BH buat jugak sebab dah ditag oleh CikGadis.. untuk join contest ni ada syarat-syarat dia…

Haa ni syarat-syaratnya :

1- Contest nie terbuka untuk semua peringkat umur.

-Menepati kehendak-

2- 1 gambar je( GAMBAR ANDA).

-DONE-.

3- Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.

-Ikhlas? Mungkin la kot.. hehe-

4- Gambar BERSEORANGAN.

-Orang sebelah dah dicampak jauh-jauh-

5- Mestilah menjadi follower miss chentazetty.

-DONE-

6- Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada miss chentazetty

-Sudah-

7- Tag kawan-kawan anda minimum 4 orang.

Hajar

Azrai

Yana

Mashimashi

8. Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda pastu explain...nape anda suke senyum

tarikh tutup pada 20 MEI 2010.

DAN…

Gambar yang BH pertaruhkan ialah..

jeng3..

smile

BH memang tak ada gambar senyuman yang menawan.. banyak kali buka folder gambar tu.. tapi tak jumpa yang berkenan di hati.. mungkin memang tak menawan kot.. hihi.. tapi tak apa la.. BH dah jalankan amanah yang CikGadis sampaikan.. lega la jugak… mungkin tu gambar termenawan BH.. hihi.. tapi bukan bermaksud BH tak suka senyum tau.. kalau baca entry sebelum ni, cikgu BH dulu gelar BH, Minah Senyum sebab suka senyum..

Kenapa BH suka senyum?

Sebab senyum tu awek muda.. tak caya tengok muka BH.. belum ada kedut-kedut lagi walaupun da berumur 90 tahun dan gambar tu tak di edit lansung tau.. siyes tak edit.. (walaupun jelas disitu BH telah mengeditnya..haha)..

Amaran!

Jangan tengok lama-lama.. nanti jatuh hati.. hihihi..

3 comments:

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)