Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, May 16, 2010

Contest Senyuman Paling Tak Ikhlas di Dunia!

Salam semua.. dah lama juga BH tak join contest kan? sebenarnya bukan tak nak join.. niat di hati tu ada.. awal-awal dah pasang niat.. orang cakap kalau ada niat tu kira bagus la daripada tak ada lansung kan? hehe.. Sebenarnya BH terlebih rajin hari ni merayap ke blog orang.. tiba-tiba BH jumpa satu contest kat blog cooliodrumdiddlyumdums iaitu:~~~~~~

Contest Senyuman Paling Tak Ikhlas di Dunia!

Isy3.. ada jugak orang senyum tak ikhlas kan? hahah.. BH pun selalu buat macam tu jugak.. tambah-tambah kalau keadaan tak mengizinkan BH untuk memberikan senyuman ikhlas.. hihi keadaan macam mana tu tak tahu la..

Ok.. untuk join contest mesti ada syarat kan? jom ushar apa syarat cooliodrumdiddlyumdums

Syarat-syarat contest senyuman paling tak ikhlas di dunia ni adalah seperti ..berikut...

  1. Jadi follower blog cooliodrumdiddlyumdums ni. -DONE-
  2. Tulis satu entry khas mengenai “Contest Senyuman Paling Tak Ikhlas di Dunia!'' ini. then, letak your permalink kat link ini ok ataupun drop kat comment box. -Done-
  3. Boleh hantar banyak gambar taww! tapi jangan lebih dari seploh! -Sudah dipatuhi-
  4. Gmbar boleh edit, tapi takboleh letak gamba org laen! buat sekreatif mungkin okeh! -Sudah dipatuhi-
  5. Letakkan banner ini di sidebar blog anda! dan link-kan pada blog cooliodrumdiddlyumdums -DONE-

Kat bawah ni adalah gambar yang BH pertaruhkan… hihi

Hari kejadian: Tidak dapat dikenalpasti

Waktu kejadian:Tak berapa ingat.. mungkin lebih kurang 10.05 pagi( boleh pulak ada 5 minit tu kan? hihi..)

Tempat kejadian : Ofis Loji Rawatan Air Perlop

Situasi kejadian: Budak Hitam sedang berangan dan syok sendiri mengambil gambar sambil tersengih bagai kerang busuk sehingga menampakkan gigi yang bersinar.. nampak tak tu?

image

Tiba-tiba!!

Seorang technician yang muda lagi kacak masuk.. Budak Hitam cuba untuk meng'cover', lalu senyuman Budak Hitam yang indah menjadi hodoh seperti ini..

ikhlas

Adakah senyuman ini ikhlas atau tidak?? ia masih menjadi MISTERI

Anda mahu join? sila klik sini untuk ke blog penganjur…

p/s: BH dah buat banyak kaler pink kat entry ni.. hihihi.. ok tak?

4 comments:

  1. hahaha..gamba 1st tu sgt xbley blah ok..xD
    nywayy smoga b'jaya BH!

    ReplyDelete
  2. hihih.. tQ ye.. harap2 BH menang.. hihi

    ReplyDelete
  3. mmg xlawa..sbb ko cium bau taik..chu ckp..hahahah

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)