Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Sunday, May 30, 2010

Contest UnguPurple Crazy

Assalamualaikum semua.. dah lama jugak aku tak menulis kan.. bukan malas.. tapi mood rajin tak nak datang.. hihi.. Hari ni ada masa terluang sikit jadi aku merajinkan diri join contest ni.. tambah-tambah pulak tarikh tutup contest ni esok.. selagi ada masa ni baik buat kan.. Nak tau aku join contest ape? sila bolatkan mata anda kat banner bawah ni.. hihi

Nak kata aku ni giler suka ungu x jugak.. nak kata tak suka impossible.. coz baju kurung aku banyak kaler ungu, purse aku kaler ungu, handphone aku pun kaler ungu… so u all rasa aku giler ungu ke tak? hihihi.. aku banyak barang kaler ungu sebab rasa cam bertambah menawan je kalau aku guna barang-barang kaler ungu


Nak join contest ni ada syaratnya.. jom tengok apa syarat2 contest ni..

1. Mempunyai blog dan jadi follower blog Nazz@Purple.

-DONE-

2. Tangkap gambar anda berbaju purple atau gambar anda dengan apa sahaja barang2 kepunyaan anda yang berwarna purple. (gambo tu kalau nak edit boleh je..nak tambah seri kan lagi)

Ini gambar taruhan aku…

edit 2

3. Buat sikit cerita pasal barang anda itu atau kat mana anda ketika dalam gambar.

Ni gambar masa kenduri kawin.. tapi bukan kenduri aku.. tapi kenduri aku nanti kaler purple jugak.. wat tema purple dalam taman… hahaha… yang penting ada purple.. baru nampak menawan.. Masa aku pakai baju dan tudung ni.. aku rasa wajah aku yang selalunya nampak garang, jadi lembut sangat.. mungkin sebab warna purple tu yang buatkan wajah aku nampak lembut…

4. Letakkan banner promo contest ini di blog anda dan link kan entry anda ke blog ini dan promote contest ni utk yg lain join eh

-DONE-

5. Slogan Purle atau ungu adalah warna yang (tidak melebihi 30 patah perkataan)

Purple atau ungu adalah warna yang sangat menawan dan luas kerana melengkapi hampir seluruh spektrum warna menampakkan si pemakai berjiwa besar… malah warna ungu mencerminkan si pemakai seorang yang romantis dan feminin..

Kalau nak join contest ni...sila klik SINI untuk ke blog penaja... Tarikh tutup contest ni pada 31 Mei 2010.. ada lagi sehari…

4 comments:

  1. Penyertaan diterima!Thanks sudi join;)

    orait..nice purple..=)

    ReplyDelete
  2. purple je ehh.. ala sedey nyer.. sya xde baju kaler purple.. huhu..

    ReplyDelete
  3. hehe.. xpe cik niena.. klu ade brg kaler purple pun blh. :)

    ReplyDelete
  4. eh..duduk kat plamin tu mcm x lame je lagik..ekeke..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)