Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Wednesday, May 5, 2010

NiCe BLoGgeRs AwaRd

Salam semua.. sudah beberapa hari laptop ni rosak.. dan sekarang Budak Hitam sudah boleh menulis semula..

Lepas je dapat laptop terus dapat award.. haha.. dan tiba-tiba terasa diri ini sangat hebat.. kikiki.. (unsur-unsur riak di situ).

BH tau mesti ada mulut-mulut yang berbunyi, hati-hati yang bercakap dan jari-jari yang menaip akan mengatakan, “eleh. Setakat award dalam internet pun nak bising”.

Kepada yang berfikir sedemikian.. “kau ada??”

Hahaha.. Sungguh berlagak nadaku di situ.. Bukan apa.. BH buat entry ni untuk menghargai teman-teman blog yang lain.. so tak ada la mengecilkan hati atau mengecewakan mana-mana pihak.. betul tak?. ok la.. BH punya mukaddimah dah terlebih panjang.. (“ops terlebih sudah..”). Sebelum kata pendahuluan ni menjadi terlebih panjang jom kita tengok award yang BH dapat.. hehe

- Ada beberapa pesanan dari pemberi award -


Copy award ini di blog anda

~ done ~

Buat ucapan anda kepada pemberi award dan perasaan anda

Terima kasih kepada pemberi award ini, ms GREEN.. BH sangat-sangat menghargai walau apa jua yang diberikan oleh teman-teman blog ni.. walau cuma sekadar award dalam alam maya, dah cukup menggembirakan BH..

Jawab soalan-soalan tag ini

1. Apakah yang bermain di fikiran anda sekarang

sedang memikirkan jawapan untuk soalan-soalan tag..


2. Apakah nama samaran anda

Budak Hitam, Angah, Wani, Tiya, Dakkoler, kakak chantek (perasan sekejap)


3. Berikan 3 orang yang anda sayang

-Family
-Kekasih
-Kawan-kawan


4. Panggilan untuk si dia

erkk.. segan nak beritahu.. hihi..


5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

hmm tak ada kot.. mungkin kasih sayang


6. Blog mana yang anda suka visit dan yang boleh saya follow juga

Ini Blog Saya

Aksara Cinta Ilahi

Syair Si Para Para

LeyPark Corner

Dunia Sebelah Zara

BadBoy

Toh Tuan Tanah

KaiZen SHiNoBi

!ARC13!

Zikrihusaini


7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

hmm tak mahu tag.. sesiapa yang membaca tag ini, sila ambil.. pada saya anda semua adalah blogger yang nice..sila ambil ya.. ini adalah paksaan.. hehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)