Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Saturday, July 3, 2010

Comedy Football

Assalamualaikum sume.. Hai3...

Fuh3. berhabuk blog daku. Lama tak menulis. Melawat pun tak. Huhu.. Kesian blogku terabai. Sebenarnya aku tak la busy body sangat. Cuma idea dan mood menulis tu belum ada. Sekarang pun takda lagi. Just nak share video ni. Tengah tension2 tengok video ni tadi boleh tergelak sorang2. Mungkin ada yang dah tengok. Tapi takpe. kite tengok lagi eh..

4 comments:

  1. hahaha kelako la..macam macam lawak dioarng ni,,err ni nk main bola ke nk melawak?

    ReplyDelete
  2. hahaha.. dua2 pun blh.. diorg mmg berbakat.. hahaha

    ReplyDelete
  3. ha ha... dah macam budak bengong gelak sorang2 kat opis....... thanks!!! the video really cheered me up!

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)