Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Tuesday, September 21, 2010

Antara Asmara, Siti Kelembai Dan Statistic

Salam semua..

Hari ni housemate aku baru je install tv kat laptop die.. aku tengok dari semalam die duk belek laptop kitorang kot2 boleh pasang tv die.. aku sebenarnye tak la heran sangat, sebab aku tak minat pun tengok tv ni.. DUNIAWI semata2 tu... hihi.. Bile diorg duk cite pasal cerita Asmara ke ape tah, aku wat derk je.. macam2 la diorg duk psycho aku.. kononnye hero hensem la, cite best la.. Nasib la aku ni jiwa kental. Tak termakan dengan pujukan semua tu. Bagus x aku? Contoh gadis sejati ni.. hihi..

Khamis ni pulak ade test statistic. Wuarghhh.. tadi Prof tu buat pre-test@tutorial. Memang blurr nak mampus. Mati aku kalau test tadi tu test sebenar. Memang sedap la Prof tu perli kitorg. Makan dalam kot. Kalau dalam lab aku la paling seronok. Tak tau kenapa. maybe sebab Prof tu suka aku kot. hahaha(ketawa macam orang gile). Walaupun Prof tu dok ugut konon2 nak marah kitorang, aku masih boleh berpura2 ketawa plastik. Tapi tadi, aku rasa memang blur giler.. tengok soalan tu macam tengok kertas kosong. Agaknye, mesti Prof tu panas hati tengok student die ni duk tenung kertas soalan macam nak tembus kertas tu. Bile die tanye soalan, masing tunduk macam kura2 nak menyorok kepala dalam cengkerang..

Maka, dengan semangat berkobar kesan dari tamparan pre-test tadi, aku pun mula menanam azam untuk study malam. Tapi, agak2 korang la kan. Dengan bunyi tv kat sebelah aku ni, dan terdengar2 pulak diorang duk bagi komen pasal hero citer ni, aku tak tergugat ke? Dah la petang tadi aku TERtengok la iklan citer ni.. Secara tak sengaja, mulut aku dengan lancar mengeluarkan statement " HANDSOMEnye.." ...Serta merta housemate aku gelakkan aku. Konon2 aku tak tergoda la kan.. Tapi malam ni aku lansung tak tengok cite tu. Kononnye nak buktikan la yang aku tak tergugat lansung dengan kehenseman hero tu. Telinga aku je yang membesar sebesar piring astro sebab nak dengar cite tu. X dapat tengok, dengar pun jadi la.... (hahaha)

Mujur la hero die bukannye Fizo Omar. Aduh!! macam kena panahan asmara tengok Fizo. Cute betul die bawak watak bodo2 dalam cite Siti Kelembai. Orang kalau hensem, bawak watak bodo2 pun nampak cute.. Alahaiiii... Fizo..... Tapi yang tak best tu.. dalam cite ni duk sebut pasal hukum karma je.. Hmm.. tak tau la nak komen sebab aku pun tak baper suke dengar pasal hukum karma. Aku cume suke Fizo je. Haha.. Aku sempat la tengok cite tu petang tadi. Memang tak study lansung petang tadi sebab teruja sangat tengok Fizo. Hihi (tak tergugat iman la sangat kan?..)

Dah. Aku nak stop. Lenguh jugak aku curi2 menaip ni. Kantoi la aku tak study sebab nak tulis entry pasal tv diorang tu.. haha.. Cukup2. Aku mau sambung study. Takut kena hentam dengan Prof tu kalau tak dapat jawab test nanti. Makan dalam woo..

p/s: doa2 la aku boleh jawab test tu ye.. hihi. PEACE!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)