Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Tuesday, January 11, 2011

Bye-Bye Thermo!!!

Ooohoooiii… Selesai sudah satu paper untuk final exam.. tapi tak boleh nak seronok sangat… masih ada dua lagi menanti.. Ni la paper yang baru habis tadi..

DSC03097

Alahaiii “senangnye”… senyum je aku time dapat paper tu… Crying face sampaikan masa kuar tadi aku rasa nak call hospital bahagia tolong amik aku… “tolong la amik aku!!! “

Arghhh!!! down giler! Tapi aku tak pandai nak tunjuk macam sesetengah orang. Menangis depan orang ramai.. Orang pun takkan simpati kat aku.. DIorang pun sibuk pikir pasal exam tadi. huhu… Lagipun aku tak pernah lagi menangis kalau tak dapat jawab exam. Nak marahkan sape? Sendiri yang jawab. Hadoiii…

TIba2 aku terasa macam nak kawin je. Wuaaa!!! Nak kawin. Kawin mesti tak susah macam jawab thermo tadi. Kalau aku bagitau kat mak macam ni, confirm2 dapat penampar. Gatai sangat da budak ni.. (bukan gatai. Ni mood orang down, yeke down? haha)

Harap2 aku tak perlu jumpa paper ni lagi next sem. Babai thermo!! Babai!!! Pegi jauh2 ye.. jangan jumpe lagi ye.. huhu

Sudah2!!! Ada lagi dua paper..  Hope paper kedua dan ketiga ni aku dapat jawab dengan baik.. Doakan aku ya!!

5 comments:

  1. huhuhu..sbr ye..jnji dah usaha.. =)

    ReplyDelete
  2. bru tau. hahaha. akak dh pnah dh amik thermo sem brapa tah. gila tertonggeng gak

    ReplyDelete
  3. syufaa: tQ.. hehe.. sedang mensabarkan hati.. huhu


    cik gadis: akak amik 1 sem.. wani amik sebulan je kak. soklan level mcm org blaja 6 bln. tensen2.. dlm sbln nk abiskan 9 chpter. mangkor jwbnye..

    ReplyDelete
  4. mangkor? apa bnda tue? xpa2. sbr la. smua org cmtu kn? kalo org laen bley, xmstahil wani pn bley. kalo org laen xbley, .... (smbung sndiri)

    ReplyDelete
  5. hahaha.. mangkor.. bhsa perak. ssh nk terangkn mksd de.. tp nk mksdkn mcm sumting tu x blh nk bt sbb sgt ssh..

    klu org ln x bleh. lntak pi la.. ad i kisah?

    hehe ok x?

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)