Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Thursday, January 6, 2011

Saya SUDAH BERPUNYA!!

(STICKY MODE ENTRY)

.:. assalamualaikum .:.

Selepas beberapa hari tak hapdate, baru la merasa tekan butang publish post ni… menci tol henternet kt Uni*** ni.. mujur la ada Encek CELCOM broadband ni (time line lembap dia jadi berukband).. Bile da dapat on9 ni baru la boleh settlekan segala hutang nih.. tag dari Cik Gadis

1455682apvfgvhztr Apakah status anda? (single, berpunya, berkahwin, bercerai) Ceritakan sedikit.

Mesti la dah berpunya.. sejak lahir lagi dah menjadi kepunyaan mami and dadi i .. (terus jd omputih you… ) sape berani kacau??

1455682apvfgvhztr[3]Ceritakan tentang diri anda.

Gadis comei ni bernama Nor Shazwani binti Ismail. Anak jati negeri Perak. Lahir pada 29 JANUARI 1988.. (sj nak highlight… sila bolatkn mata btl2 pada tarikh tersebut ye.. hihi).. lagi.. aku ni seorang yg kidal.. hobi aku sejak kecik… cakar2 gambar macam entry sebelum ni.. (penggunaan perkataan cakar lebih sesuai utk lukisan yg sangat tak kreatif berbanding penggunaan perkataan melukis).. emm lagi… pikir la sndiri.. Smile with tongue out

1455682apvfgvhztr[5]Ceritakan tentang blog anda.

Blog ni diberi nama Lagenda Budak Hitam. Bukan Lagenda Budak Setan ye… (setan2 tak dibenarkan berada di sini.. nyahh kau!!!).. dan nama Lagenda Budak Hitam ni diilhamkan daripada group Budak Hitam. Thanks to Zati aka Sutun yg mewujudkan Budak Hitam.

1455682apvfgvhztr[7]Apa pandangan anda tentang dunia blog?

No komen. aku ni tak pandai sangat nak komen2 ni.. komplen aku pandai la.. harharhar

1455682apvfgvhztr[9]Nasihat anda kepada rakan-rakan yang baru nak buat blog?

Semoga berjaya di dunia blog dan berusaha memajukan blog anda demi memantapkan industri blog tanah air!.. jangan la jadi macam blog i ni yang “Hidup shy2 cat, mati nehi2!!” (ape aku merepek ni?)

1455682apvfgvhztr[11]Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda?

Blog aku ni totally pink.. Menyebabkan orang yang masuk pasti akan blah dengan segera dan kendian muntah2 meluat.. blog korang ade? hihi

1455682apvfgvhztr[13]Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?

Sampai ke akhir hayat.. pastu aku nak wasiatkan kat anak, cucu, cicit, piot.. sampai la keturunan2 seterusnya.. kire blog aku ni akan jadi warisan la.. agak2nye sampai keturunan ke berapa la baru blog aku nak jadi macam blog Hanis Zalikha ngan Ben Ashaari tu ek?

OK..

Next!!

Next question!!

Next!!!

da abess rupanya…. heheheh… Lepas jawab soklan kena tag orang. kalau aku malas boleh x?? takpe la.. aku tag la 2-3 ratus orang.. bukan susah pun… hihi

Dengan ini… dengan segala hormatnya sya nak tag

Cik Alice x 100

Cik Sizuka x 100

Mr. PKH x 100

Tok Esah x 100

Cik Dieda x 100

Mr Lemi x 100

haaa…. bukan setakat 2-3 ratus.. 5-6 ratus haku bagi kau nokk.. cukup x? tak cukup aku tambah lagi… hihi.. kalau ade yg rasa teringin nak buat. hamek la. kot2 la terlebey rajin.. heee

1 comment:

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)