Assalamualaikum.. Selamat Datang Ke BUKAN CERITA LAGENDA. Silalah buat macam rumah sendiri ea..

Monday, March 21, 2011

SIZUKA's First GiveAway :)

Ohooiii... dah lama BH tak join contest.. mungkin ini yang pertama untuk tahun ni.. sebab?? sebab apa BH tak join contest? Sebab BH sangat malas dan busy(konon je).. hihihi Tapi untuk kes ni, BH dengan penuh semangat dan keyakinan ingin men'join' contest aka SIZUKA's First GiveAway ni!

Nak tau kenapa BH semangat sangat nak join? Hehe.. tiga sebab yang nyata..

1) Sebab Cik Sizuka adalah pengkomen tegar Blog LBH dan blogger terawal yang BH kenal..
2) Sebab ini adalah contest pertama yang Cik Sizuka buat. (Support member k.. ^.^)
3) Sebab.. sebab.. saya nak hadiah tu!!! hihi


Nak join contest ni sangat senang! Cuma perlu mematuhi terma & syarat penyertaan. gitewwww (bak kata Cik Sizuka. hihi).. Untuk segala terma & syarat anda boleh rujuk di blog tuan empunya contest Sizuka World of Life...


Dan ini yang Cik BH pertandingkan... ^_^


Task yang pertama Cik BH kena buat Review tentang blog Sizuka World of Life ... heheh kena kipas banyak2 ni..



Task num 2, CIk BH kena lengkapkan slogan dan.... ini Slogan saya!

"saya suka blog sizuka-world-of-life kerana blog ini penuh dengan cerita menarik, tertarik dan da domb mengenai Cik Sizuka serta dunianya ibarat kisah fantasi yang sentiasa indah!"
(belasah abes ni.. kikiki...)



Task num 3.. Ade lagi ke?? Dah abes kotttt... hihi.. cukupla sampai sini..



p/s: harap2 dapat keychain rugby tu.. suka All Black!!! >.<

2 comments:

  1. whoahhhhh segan pulak membacanyahhh.kehkeh.thanks for joining BH!:D

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi.. kalau sudi komen la lagi.. :)